Productcategorie
Neem contact met ons op

SINCHOLD poort Engineering Co., Ltd

Tel: 0086-510-83768896

Fax: 0086-510-83768826

E-mail:Sales@sinchold.com

Contactpersonen: Shaobo Jia

Toevoegen: No.82 Dongzhuang Industrial Park, Yanqiao Street, Huishan District, Wuxi stad, Jiangsu Province,P.R.China


Service-hotline
0086-510-83768896

Nieuws

Huis > NieuwsInhoud

Ankerbout-voegmateriaal

SINCHOLD poort Engineering Co., Ltd | Updated: May 29, 2018

Producteigenschappen

1. Hoge sterkte en vroege sterkte: de compressiekracht van 1-3 dagen kan meer dan 30-50mpa bereiken.

2. Hoge zelfvloeiendheid: het kan alle leemtes opvullen en voldoen aan de vereisten voor het secundair voegen van de apparatuur. De site hoeft alleen waterroerder toe te voegen, rechtstreeks in de apparatuurfundering, mortel zelfstroming, constructie trillingsvrij.

3. Lichte uitzetting: zorg voor nauw contact tussen apparatuur en fundering en geen krimp na secundaire voegen.

4. Sterke duurzaamheid: na duizenden moeheidstests was er geen significante verandering in de sterkte van 50 vries-dooi cycli. Na 30 dagen onderdompelen in olie, nam de kracht duidelijk toe.

5. De winter constructie, goede weersbestendigheid type: laat buiten constructie in - 10 ℃ temperatuur.

6. Lage alkalicorrosie: controleer strikt het alkaligehalte van grondstoffen, toepasbaar op projecten met alkalinhibitievereisten.

Gebruik van het product

1. Geschikt voor voegen van machinevoet, grond Hoekbouten en andere uitrustingsfundament, en secundaire voegen van staalstructuur (spoor, staalkader, staalkolom, enz.) En vaste verbinding van stichting.

2. Het kan worden ingebed in de methode van reverse engineering van metro, tunnel en metro.

3. Versterken, repareren en versterken van de balken, liften, kolommen, funderingen, vloeren en wegen van het gebouw.

4. Ankerbouten en wapeningsstaven en structurele versterking kunnen worden uitgevoerd.

De bouwtechnologie

1. Basisverwerking

Het basisoppervlak van de reinigingsapparatuur mag geen vuil bevatten zoals grind, drijfmest, stof, vet en schimmelverwijderaar. 24 uur voor het injecteren, moet het oppervlak van de ondergrond van de apparatuur volledig vochtig zijn. Het water moet 1 uur vóór het injecteren droog worden gezogen.

2. Bepaal de voegmethode

Afhankelijk van de werkelijke situatie van het frame van de apparatuur, kiest u voor de corresponderende voegmethode, kunt u de zelfrespectmethode voor het voegen, de hoge trechtermethode of de methode van drukvoegen voegenvoegen gebruiken, om ervoor te zorgen dat de suspensie in elke hoek volledig kan worden gevuld.

3. Vorm opstellen

Afhankelijk van de manier van voegen en voegen van de constructietekening voor de sjabloon, moet de sjabloonplaatsingshoogte boven het apparaat ten minste 50 mm zijn, moet de sjabloon voor het grondoppervlak stevig worden afgesteld, stabiel in het geval van losse lekkage van de suspensie.

4. Mengen van voegmaterialen

Volgens het voegmateriaal van 11,5% tot 13% van het gewicht aan toegevoegd water water, is de watertemperatuur met 5 tot 40 ℃ raadzaam. De mechanische roertijd is in het algemeen 1-2 minuten. Wanneer handmatige roering wordt toegepast, moet 2/3 van het waterverbruik eerst worden toegevoegd om gedurende 2 minuten te roeren, en dan moet het resterende waterverbruik worden toegevoegd om verder te roeren tot een gladde massa.

5. Voegen

(1) Pulp van algemene kant, tot de overkant van de overstroming, vergemakkelijkt de basis en de lucht tussen de betonnen fundering van de ontladingsapparatuur, maakt een volledige voeg, voegen wordt vanaf de vier zijden en op hetzelfde moment aangebracht.

(2) Het is niet geschikt om te trillen in het voegproces. Indien nodig kunnen bamboestrips worden gebruikt om de stroom te trekken en te geleiden.

(3) Trilling en botsing van de voeglaag moeten worden vermeden in de voegconstructie totdat de mallen zijn verwijderd, om schade aan de ongeconsolideerde voeglaag te voorkomen.

6. Onderhoud

(1) Binnen 30 minuten na het voltooien van het voegen, spuit u onmiddellijk het verharder of bedekt u de plastic film en bedekt u het quatz-katoenen dekbed voor het uitharden, of onmiddellijk na de laatste coagulatie van de voeglaag, sproeit u met water om het vocht te behouden.

(2) Tijdens de winterconstructie moeten de onderhoudsmaatregelen ook in overeenstemming zijn met de relevante bepalingen van de huidige bouwaanvaardingsnorm voor projecten van gewapend beton (GB50204).

Technische indicatoren

CGM hoge sterkte niet-krimpende voegmateriaalmodelsterktevergelijkingstabel

CGM-1 (algemeen doel): dagsterkte: 25-50mpa, dagsterkte: 45-55mpa, dagsterkte: 60-70mpa.

CGM-2 (beanstonetype): één dagsterkte: 25-50mpa, drie dagensterkte: 40-55 Mpa, 28 dagensterkte: 60-70mpa.

CGM-3 (superfijn): dagsterkte: 15-30mpa, dagsterkte: 27-45mpa, dagsterkte: 55-65mpa.

CGM-4 (vroege hoge sterkte type): dag sterkte: 40-55mpa, drie dagen sterkte> 45Mpa, 28 dagen sterkte: 55-65mpa.

Selectie voegen

CGM-1 algemeen wapeningstype: 30 mm dikte van de voeglaag, secundaire voegen van de apparatuurfundering, anker van de ankerbout, aanplanten van ingebedde stalen staaf, versterking van de bouwbalk, plaat, kolom, fundering en vloer.

CGM-2 beanstone-wapening: de dikte van de voeglaag is groter dan 150 mm (inclusief 5-10 mm groot aggregaat) en de voeglengte L <1000 mm="" apparatuurfundering="" is="" secundaire=""> Versterking en versterking van balken, platen, kolommen, funderingen en vloeren van gebouwen (de reparatiedikte is groter dan 60 mm).

De dikte van de CGM-3 superfijn versterkte voeglaag is 5 mm. Verstevigde betonnen balk en kolom tussen hoekstaal en betonvoegen.

De dikte van CGM-3 supervloeibare versterkte laag wordt secundaire voegen genoemd voor de uitrustingsfundering en de stalen voetkolom van de staalconstructie. Versterkte betonnen balk en kolom tussen hoekstaal en betonvoegen.

CGM-4 super vroege krachtversterking heeft een 2 uur durende sterkte van 15Mpa, wat geschikt is voor een snelle reparatie van spoor dwarsliggers, betonbeton wegdek, startbaan op de luchthaven, etc., en snelle reparatie van wateronderbreking en lekkage.

Dosering van referentie

De referentiedosering wordt berekend op basis van 2,28-2,4 ton / m3 en de werkelijke verbruikswaarde wordt berekend.

Opslag en transport van verpakkingen

1. Het voegmateriaal is 50kg in zakken en wordt op een geventileerde en droge plaats bewaard om direct zonlicht te voorkomen

2. De garantieperiode is 3 maanden. Als de garantieperiode langer is dan de garantieperiode, moet het product opnieuw worden geïnspecteerd en gekwalificeerd voordat het kan worden gebruikt.

3. In geval van accidentele ingestie of spatten in de ogen, dient onmiddellijk een arts te worden geraadpleegd.